Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még dolgoznak a Kick-Ass 2 forgatókönyvén

2011.01.23. 14:04 koimbra 3 komment

A The Daily Mail információja szerint Jane Goldman jelenleg a Ha/Ver (Kick-Ass) folytatásának a forgatókönyvén ügyködik. Már az első rész bemutatása előtt is egy trilógiában gondolkodtak az alkotók, Mark Millar pedig tavaly megemlítette, hogy 2011-ben szeretnének hozzálátni a folytatáshoz és 2012-ben érkezne a mozikban a produkció. Matthew Vaughn rendező az X-Men: First Class-szal van elfoglalva, csak miután azt bejefezte, akkor tudja teljes figyelmét a Kick-Ass 2-nek szentelni. Szinte biztos, hogy eszközölni fog egy-két változtatást a szkripten, úgy kell alakítani az ütemtervet, hogy Aaron Johnson, Chloe Moretz és Christopher Mintz-Plasse ráérjen.

A folytatás a Kick-Ass 2: Balls to The Wall címre fog hallgatni és Red Mist lesz a fő ellenfél, aki meg akarja bosszulni apja halálát. Felbérel egy orosz bérgyilkosnőt, hogy kutassa fel és végezzen Hit-Girllel, aki már apja egykori társánál él és jó ideje nem ölt meg senkit. Red Mist nem csak a lánynak, hanem Kick-Assnek is szét akarja rúgni a valagát, az interneten rálel egy csapatnyi fiatal bűnözőre és őket a srác ellen küldi. Millar azt mondja, hogy végül az egész sztori egy nagy csatába torkollik a Times Sqaure közepén, ahol kosztümös hősök küzdenek a gonoszok ellen. Az egyik csapat vezetője Hit-Girl, a másiké pedig Red Mist lesz.  A képregényíró hozzátette, hogy valami olyasmit kell elképzelni, mint Walter Hill The Warriors filmjében volt.

Címkék: sequel kick ass képregényből film kick ass 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812607158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.01.23. 14:18:56

Jó volt az első rész, szóval örülnék a folytatásnak. :)

Fatal Error! System Halted! 2011.01.23. 15:26:45

Jó lenne,de elég érdekesen fog kinézni, Chloe Moretz, aki kb 15-16 éves lesz akkor, egy 11-12 éves kislány szerepében.
Jóllehet, nem tudom öregednek e a képregényben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.23. 15:31:26

Szerintem tuti, hogy idén nem fognak hozzákezdeni. Moretznek kb 3 filmje van előkészítési fázis alatt, Aaron Johnson pedig a főszereplője lesz a Jack the Giant Killernek, ami talán nyáron vagy ősszel veszi kezdetét. Szóval úgy vélem bajosan tudnak hozzákezdeni. Így eleve kilőhetik 2012 nyarát bemutatónak, max november december táján érkezhet. De én inkább 2013 elejét tippelném premiernek.
süti beállítások módosítása