Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kínaiak helyett koreaiaik támadnak Amerikára a Vörös hajnalban

2011.03.16. 12:09 koimbra 7 komment

Elvileg az MGM idén már be tudja mutatni a Vörös hajnal (Red Dawn) remake-jét. A filmet Dan Bradley rendezte, Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson, Adrianne Palacki, Isabel Lucas és Connor Cruise játsszák a bátor amerikai fiatalokat, akik az Amerikát megtámadó inváziós sereg elől először elbújnak majd megtizedelik az ellenséges erőket. A producerek úgy döntöttek, hogy változtatnak egy csöppet a produkción, a nyitó percekben látható kínára utaló jelképeket koreaira változtatták. A készítők úgy vélik, ha nem történt volna ez a változtatás, akkor könnyen előfordulhatott volna, hogy Kínában nem engedik bemutatni a produkciót, ami bevétel szempontjából nagy kiesést jelentene. 1 millió dollárba került ez az átalakítás, ugyanakkor megemlítik, hogy a teljes filmből nem tudták kiszedni a kínaiakra való hivatkozásokat, ám legalább annyit elértek, hogy a koreaiak lesznek a fő gonoszak a filmben. Tripp Vinson producer hozzátette, hogy eleinte nem nagyon akartak hozzányúlni a filmhez, de aztán alaposan átrágták magukat a lehetőségeken és arra jutottak, hogy így még ijesztőbbnek fog látszani a Vörös hajnal.

Címkék: remake miújság red dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512743904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2011.03.16. 13:34:52

Az eredetiben nem oroszok voltak?

Locassen 2011.03.16. 16:56:14

ez kábé olyan mint az osztály ügyeletes bullyja, aki mindig gondosan a szemüveges-gyógytornás szekciót pécézi ki magának, mert azok úgysem árthatnak neki:)

COLT 2011.03.16. 17:02:46

@Locassen: nem kb. hanem pontosan olyan.

SittingDuck 2011.03.16. 17:19:00

@koimbra: azok voltak, akkor tájt még élt a hidegháborús mizéria

Egyébként Kína sokkal hihetőbb lett volna, hogy lerohanja az USA-t, mert 1 neki van a legnagyobb mozgósítható hadereje, ott még van kötelező sorkatonaság, 2 ki a fene tudja pontosan h az egyik utolsó kommunista országban mi zajlik a színfalak mögött. Ezzel szembe Dél-Korea csak azért nem rohanta még le az USA, mert Kína a szövetségese.

mr.roper 2011.03.16. 20:34:30

az eredetiban ja, szovjetek invázióztak, most a 2 milliárd embert akarnak rászabadítani a jenkikre?Még szerencse hogy nem a szokásos neonáci/muszlim gazemberekkel próbálkoznak:-))meglepő.

L'Angelus 2011.03.17. 17:41:25

Az IQ-n áll vagy bukik.
süti beállítások módosítása