Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bana, Spader, Phillipe és Gugino a By Virtue Fall-ban

2011.03.29. 15:53 koimbra 1 komment

Sheldon Turner a Golden Globe-on átvehette megérdemelt díját az Egek ura (Up in the Air) forgatókönyvéért. Az író úgy érzi, hogy be kell állnia a kamera mögé, le tud ő vezényelni egy produkciót. A végeredményt majd meglátjuk, egyelőre még csak a szereposztásnál vagyis inkább annak végén járnak. A By Virtue Fall címre hallgató thriller főszereplője Eric Bana és Colin Farrell lett volna, ám ők kissé vonakodva nézegettek az eléjük rakott szerződést, ugyanis kevesellték a gázsit. Farrell el is hagyta a fedélzetet, de Banával sikerült megegyezni. Most kiderült, hogy James Spader, Ryan Phillippe és Carla Gugino is a fedélzetre lépdelt.

A történet két ATF ügynökről szól, az egyikük börtönbe kerül, miután társa megvádolja. Szabadlábra kerülésekor elhatározza, hogy kemény bosszút fog állni egykori partnerén, aki azóta új életet kezdett és próbál nem gondolni a múltra.

Címkék: miújság by virtue fall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732782224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.03.29. 21:14:19

komoly előrelépés ez Turnernek, hiszen olyan filmek scriptjeivel kezdte mint a Csontdaráló és a Texasi Láncfűrészes:a Kezdet...szóval az Egek Ura komoly előrelépés mindenképpen.:-)Várom a rendezését is.
süti beállítások módosítása