Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Deschanel is részt vett a Micimackó zenei anyagának készítésében

2011.03.31. 21:32 koimbra 2 komment

Zooey Deschanel nem csak színészkedik, hanem énekel. Van egy két tagú zenekara is, a She & Him. A nyáron mozikba kerülő Micimackóhoz három szerzeményt is készített, egyik ezek közül a főcímdal.  Az animációs film rendezője, Don Hall szerint remek döntés volt, hogy  Deschanelt kérték fel a feladatra és annak is örül, hogy sikerült megnyerni a produkcióhoz. Peter Del Vecho producer úgy véli, egy klasszikus Micimackó dal újragondolása egy új szerzővel igen nagy élmény és Deschanellel dolgozni is rendkívül szórakoztató volt, szerinte a hölgy szívét-lelkét beletette a dalba. Az alábbi videóban Deschanel beszél röviden Micimackóról.

Címkék: micimackó

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842789545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.04.01. 09:37:39

Remek hír:) a She& Him szívem csücske, Zooey-t imádom...
Koimbra, ha elintézed, hogy élőben bekerülhessek oda Zooey, és a plüssállatok közé, rádíratom a házat:)

Mese92 2011.04.01. 11:49:15

Ó-ó. Én IMÁDOM Zooeyt, klassz csaj meg jól is játszik, de nem szeretem amikor énekel. A She&Him élőben szerintem katasztrófa.

(www.youtube.com/watch?v=7ThRVUcmSa0)

A Micimackóért nem aggódom, majd a stúdió tesz érte, hogy jó legyen a hangzás.
süti beállítások módosítása