Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chris Morgan írja a Halálos iramban hatot

2011.04.19. 21:28 koimbra 3 komment

A harmadik Halálos iramban rész csöppet gyengécske bevételt hozott, azonban a negyedikre visszahozták az első felvonásban megismert főbb karaktereket és a franchise legsikeresebb darabja lett. Az ötödik nyáron kerül a filmszínházakba, amihez ismét ismerős arcokat sikerült megnyerni, az Universal máris felkérte Chris Morgant a következő Halálos iramban megírására.

Morgan olyan szerződést kötött a stúdióval, hogy nekik kell bemutatnia először a forgatókönyveit és ha a fejesek nemet mondanak rá, akkor átviheti másik helyre. Morgan veti papírra a Bakugan szkriptjét és azt pletykálják, hogy a következő Terminátor film is az ő tollából fog származni.

Címkék: miújság sequel halálos iramban

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712840895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.04.19. 22:57:13

Morgan írta a 47 RONIN című Keanu Reeves-es film forgatókönyvét is, kíváncsi leszek mit tud kihozni a történetből egy alapvetően vegytíszta hollywood-i író ha a régmúlt japán tradicionális kultúráját kell bemutatnia ami nem az USA-ban játszódik, és nem jakuzák a japcsik benne...viszont amúgy tehetséges írónak tartom, a Mobil sem volt rossz iromány.:-))

a8zoli 2011.04.20. 07:28:59

mineeeeeeek ??? már az 5 ot is látom előre minden newtoni fizikai törvényt felrúgva készítették... sok jót nem jósolok rá. 6 majd olyan komoly lesz hogy alapból DVDn jön csak ki.

Atkakukac1989 2011.04.21. 12:30:38

@a8zoli: annyira nem lehet gáz, a rotten-en 80%-on áll ami azért bizakodó jelnek számít.
süti beállítások módosítása