Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Englund, Gellar, Trejo, Rooker és Romero a Call of the Dead játékban

2011.04.26. 21:57 koimbra 2 komment

Az Activision Publishing, Inc. és  Treyarch bejelentette, hogy néhány ismerős arc fog visszaköszöni a Call of Duty: Black Ops Escalation zombi pályáján, a Call of the Deadben. Sarah Michelle Gellar (Buffy), Danny Trejo (Machete), Robert Englund (Rémálom az Elm utcában) és Michael Rooker (Walking Dead) fog felbukkanni és mellettük még George A. Romero is látható lesz, mellesleg az idős rendező inspirálta a játék történetét.

A Treyarch így tiszteleg a legendás George A. Romero előtt, aki meghatározó személy volt a zombiműfajban és lenyűgöző munkája inspirálólag hatott csapatunkra. Teljesen megtisztelő volt ilyen csodálatos és tehetséges emberekkel dolgozni, akik szenvedéllyel és élettel töltötték meg karaktereiket. A rajongók nagyon szeretni fogják" - mondta Dave Anthony a játék rendezője.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392857842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.27. 14:52:11

Na most kezdtem el azon gondolkozni, h megvegyem a Black Ops-ot :D
süti beállítások módosítása