Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hara-Kiri: Death of a Samurai teaser

2011.04.30. 15:39 koimbra 3 komment

Takashi Miike újabb szamurájos filmmel jelentkezik, a Hara-Kiri: Death of a Samurai 3D-ben lesz látható, Cannes-ban is le fogják adni. A cselekmény a 17 században játszódik és egy tiszteletreméltó, de nincstelen szamurájt, Hanshirot (Ebizo Ichikawa) állít a középpontba. Arra kéri Kageyu hűbérurat, hogy hadd kövessen el harakirit a birtokán. Évekkel ezelőtt egy másik ronin, Motome is hasonló kéréssel járult Kageyu elé. Kiderül, hogy Motome igen közel állt a bosszúszomjas Hanshiróhoz és erről az arrogáns hűbérúr is. Miike Kobayashi Masaki 1962-es Harakiri filmjét remake-elte.


Címkék: teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302866979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Rorschach_ 2011.04.30. 17:33:24

Miike-t szeretem, de a Kobayashi-féle klasszikus, ami egy morális és erkölcsi témákat feszegető dráma volt (és olyan fekete-fehér árnyjáték volt benne, ami utánozhatatlan), nem biztos hogy az ő kezében válik arannyá. De ne legyen igazam. A 3D-t meg nem is értem...

Jeremi Wisniowiecki 2011.05.01. 21:22:44

Egyetértek, semmi szükség remake-re, az eredeti film zseniálisan utánozhatatlan.
süti beállítások módosítása