Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tornatore 100 millióból készítheti el a Leningrad háborús művét

2011.05.14. 21:24 koimbra 1 komment

Giuseppe Tornatore régóta tervezgeti a második világháborús Leningrad filmjét. Az olasz rendező angol nyelven forgatni a produkció és végre a Millenium/Nu Image stúdióval sikerült megegyezni a költségvetést illetően. A Cinema Paradiosért Oscart kapott direktor 100 millió dolláros büdzséből gazdálkodhat. Egyelőre még várni kell a produkcióra, hiszen 2012 decembere előtt nem tervezik, hogy hozzálátnának. Két fő karakterre számíthatunk,  egy időben még Nicole Kidman tartózkodott a fedélzeten, nem tudni, hogy a színésznőt érdekli-e még a mű.

A film azokra az időkre koncentrál, mikor a nácik ostrom alá vették St. Petersburgot, a kegyetlen csata 900 napig tartott, ami a történelem egyik leghosszabb és legnagyobb áldozatokkal járó küzdelme volt.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272904142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása