Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Conan karakter poszterek

2011.06.06. 19:29 koimbra 4 komment

A stúdió nem tökölt, nem egyesével szórta ki a posztereket a Conan remake-ben feltűnő karakterekről, hanem szépen egyben kidobták a netre az egészet. Az elsőn a címszereplő küzd valamiféle bestiákkal. A következőn a címszereplő apja harcol bőszen, akit Ron Perlman kelt életre. Khalar Zym miatt harapott földbe, ekkor még Conan gyerek volt és a bosszúvágy csak nőttön nőtt benne. A harmadikon Stephen Langet szemrevételezhetjük, aki ádáz arccal tör előre, balról tűz támadja és jobbról sem nyugodt a hangulat. A hadurat követő poszteren a csúnya hölgy Marique, Rose McGowan formálja meg, az utolsón pedig Rachel Nichols kapott helyet, aki Conan oldalán fog csatába szállni, miután Zym elrabolja úrnőjét.

Címkék: remake conan poszter könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912962495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.06.06. 19:51:31

Az első király,a többi nem. Valahogy érdekesnek tűnik,de félek,hogy valami egyszer nézős b-film lesz belőle.De ez az egész történet is b-szerű.

Cucuminator 2011.06.06. 19:58:01

Csak én nem várom ezt a filmet? Lehet csak azért beszélek így, mert nem láttam a(z) (ex)kormányzó féle vátozatot :D Az első 2 poszter jó a másik kettő gagyi. Olyan elmosódott. Mondjuk Tamarát megnézném közelebről is :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.06. 20:27:09

Én továbbra is nagyon várom, nekem jöhet minden mennyiségben barbár történet, csak, mint írni szoktam legyen benne sok vér, meg meztelenség. :D

borisz 2011.06.08. 14:34:10

jaaaj, de messze van még a nyár vége...
várós már nagyon
süti beállítások módosítása