Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reitman rendezi a Labor Dayt

2011.06.16. 20:01 koimbra Szólj hozzá!

Jason Reitman a Köszönjük, hogy rágyújtott (Thank You For Smoking) filmmel tette le az alapokat, a Junoval pedig magára irányította a figyelmet, aztán jött az Egek ura (Up in The Air), amivel tovább szárnyalt karrierje. A rendező fogja elkészíteni a Labor Day-t is, ami Joyce Maynard könyvén fog alapulni, a 80-as években játszódó történetre sikerült Kate Winsletet és Josh Brolint megnyerni.

A sztori nyár végén veszi kezdetét Holton Millsben, közeleg a Munka Ünnepe (Labor Day). Henry régóta elvált anyjával él együtt, a 13 éves srác ideje nagy részében tévét néz, olvas és álmodozik, barátai nincsenek és a sportban sem nyújt kiemelkedő teljesítményt. Felbukkan egy vérző fickó, aki Henry segítségét kéri. A srác aztán nem tudja tudja eldönteni, hogy ő valójában a férfi túsza, bűntársa vagy csak egy átverés áldozata. Mindenesetre a következő öt napban sokat tanul ettől az embertől: fejlődik a baseball és  főzni is jobban tud, de a féltékenységről, az árulásról is nagyobb ismereteket szerez. És a szerelem sem maradhat ki, amire megéri várni.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402990285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása