Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Raimi adaptálja a csajos bérgyilkosos Noir animét

2011.06.19. 15:09 koimbra 2 komment

Sam Raimi, a Xéna és a Cleopatra 2525 után ismét csajos akciószériát készít. A Starz csatorna berkein belül valósulhat meg a Noir anime sorozat élőszereplős sorozat. Az anime egyik főszereplője Mireille Bouquet, aki egy kivégzett maffiacsalád utolsó élő tagja és jelenleg bérgyilkosként ténykedik. A másik központi karakter Kirika, akinek a múltjáról nem lehet tudni semmit. Egy szép napon felébredvén egy pisztoly és egy diákigazolvány mellett ébred fel, emlékei nincsenek, de avval tisztában van, hogy a gyilkolásban nagyon profi. Kirika Mireille segítségével próbálja kideríteni, hogy ki is ő valójában.

Raimiek egyelőre a megfelelő írókat keresik, tehát nem mostanában fog elkészülni a produkció. A producer és a Starz csatorna jó munkakapcsolatot ápol egymással, hiszen Raimi felügyelete alatt készült el a Spartacus véres-csöcsös sorozat is.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952997519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.06.19. 23:52:39

R-es legyen, szemtelenül merész és provokatív!
süti beállítások módosítása