Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sector 7 poszterek és előzetes - Tisztelgés az Aliens előtt

2011.06.28. 21:13 koimbra 2 komment

Korea felől érkezik (ha egyáltalán befut valamikor) a Sector 7 horror, amellyel tisztelegni kívánnak a Bolygó neve: Halál (Aliens) előtt. A film Kim Ji-hoon rendezte, aki még újoncnak számít ezen a téren. A 3D-s film története 1985-ben indul, amikor egy fúrótorony eltűnik egy munkás. Évekkel később vesszük fel a fonalat, az eltűnt fickó lánya az Eclipse hajón dolgozik, aki az ellátmányért felel. Azonban a legénység egyik tagja szabotálja a munkálatokat és a szállítmány a tenger fenekén landol. A helyzetet súlyosbítja, hogy a személyzet tagjai sorra elhaláloznak, de hogy a túlélőknek nehezebb legyen még egy tájfun is nehezíti sorsukat.

 

 

Címkék: trailer poszter horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263022937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikininki 2011.06.28. 21:22:41

hát a visszaszámláló hang eléggé hasonlatos. amúgy szeretném ha tényleg hozna egy kis aliens feelinget (amiből mostanában hiány van) de nem hinném hogy sikerül nekik...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.06.29. 10:53:11

Én speciel csalódtam a gazdatestben, szóval hidegen hagy, hogy Aliens homage...de azért adok neki egy esélyt:)
süti beállítások módosítása