Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cornwell vállalta el, hogy sci-fit rendez Conrad könyvéből

2011.06.30. 11:24 koimbra 1 komment

Joseph  Cornwell , a Kísértetjárás Connecticutban (The Haunting in Connecticut) rendezője vállalta el a feladatot, hogy Joseph Conrad kalandregényéből, A sötétség mélyén címre hallgató könyvből filmet készítsen. Ám a cselekményt az űrbe helyezik át, tehát Conrad művét átdolgozzák sci-fivé, amely jelenleg Into the Darkness elnevezésre hallgat.

Conrad könyvének főszereplője Charles Marlow volt, az angol egy belga kereskedelmi cég megbízásából elvállalja, hogy a hajójuk kapitánya legyen.  A sötétség mélyén a vagyonszerzés ádáz, állatias küzdelmeiről szól, s egy elefántcsontgyűjtő telep sátánivá torzuló alakjairól. A titokzatos idegen pedig egy újonnan kinevezett, fiatal hajóskapitány fantasztikus kalandjáról: az első útja előtti éjszakán a hajóra kapaszkodik egy hozzá hasonló fiatal tengerésztiszt, aki gyilkosságot követett el. A kapitányra hárul a kötelesség, hogy elítélje vagy felmentse őt, s neki kell elrejtenie a hajón, amíg meghozza az ítéletet. (moly.hu)

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83026855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása