Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Találtak rendezőt a következő Farkasember élére

2011.07.07. 16:54 koimbra 4 komment

Nehéz szülés volt a Farkasember (The Wolfman) remake, de az Universal minden akadályon túljutott, ám fáradozásaik nem hozták meg a várt eredményt, a film elhasalt a kasszáknál. Ettől függetlenül a stúdió továbbra is ragaszkodik ehhez a szörnyhöz és egy újabb részt tervezgetnek. Először úgy hírlett, hogy folytatást fognak kreálni, az első felvonásból senki nem fog visszatérni és csak DVD-n fog megjelenni a produkció. Aztán rebootként emlegették a tervezetet. Jelen esetben oly mindegy, hogy sequel vagy reboot, hiszen a Farkasember mozifilmhez nem sok köze lesz, annak ismerete nélkül is lehet majd élvezni.

Meglelték a megfelelő rendezőt a projekt élére. A szimplán Werewolf címre keresztelt filmet Louis Morneau fogja levezényelni. A számlájára írható a Dögcédulások (Soldier Boyz) Michael Dudikoff nevével fémjelzett akció, Az országút fantomja 2 (The Hitcher II: I've Been Waiting) és a Kéjutazás második felvonása (Joy Ride 2: Dead Ahead), a hab a tortána  Denevérek (Bats) horror. Nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió a B kategóriás horror rajongói számára akarja elkészíttetni a filmet.

Címkék: miújság the wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203047749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.07. 19:02:19

Pedig nekem tényleg nagyon tetszett a film, kár, hogy elhasalt a kasszáknál :S

sjbee 2011.07.07. 20:06:34

Úgy kellett ez a friss reboot, mint tanyára a villany :S

borisz 2011.07.08. 09:47:55

haverommal azt kérdezgettük egymástól a vetítés alatt, hogy "minek?"
ennyit az elsőről

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.08. 11:29:46

A Farkasember egynek elment, de a reboot/folytatás rendezője láttán nem számíthatunk semmi jóra. Inkább a gagyi b kategóriás horrorokat kedvelők táborát célozzák be.
süti beállítások módosítása