Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schrader rendezheti a Bait thrillert, forgatókönyvet Easton Ellis írta

2011.08.03. 10:45 koimbra Szólj hozzá!

Nem szegte kedvét Paul Schradernek az Ördögűző: Dominium (Dominion: Prequel to the Exorcist) körüli problémák és nem üldögélt elszontyolodva évekig a fenekén. Ezt követően megcsinálta A kísérő (The Walker) krimi-drámát, majd jött az Ádám feltámadása (Adam Resurrected). A veterán direktor aláírt a Bait thrillerre, ami nagy izgalmakat ígér. Egy bosszúszomjas nő egy jachtos kirándulás alkalmával megöli a kapitányt és minden fedélzeten tartózkodót a cápáktól hemzsegő vízbe parancsol.

A forgatókönyvet Bret Easton Ellis körmölte le, az úriember regényéből született az Amerikai pszicho film. A szkripten Schrader végrehajt némi csinosítást, mielőtt hozzálát a forgatáshoz. Korábban Jonas Pete, a Shrink - Dilidoki kiütve (Shrink) készítője volt esélyes a rendezésre, nem ismeretes, hogy miért hagyta el a fedélzetet.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr343122395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása