Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Davalos, Atwell és Pike közül dől el, hogy ki feszíthet Cruise mellett a Csak egy lövésben

2011.08.14. 18:00 koimbra Szólj hozzá!

Már biztos, hogy Tom Cruise fogja játszani a Csak egy lövés (One Shot) thriller főszerepét, a projekt Lee Child regényén alapszik. A női vonalat most még nem tudni, hogy ki fogja erősíteni, az viszont ismert, hogy mely színésznők közül válogatnak. Hayley Atwell, Rosamund Pike és Alexa Davalos versengenek, hamarosan eldől, hogy kire esett a választás.

Atwell legutóbb az Amerika Kapitányban (Captain America) volt látható, nem sok akciózhatott. Davalost A titánok harcában (Clash of the Titans) kötözték ki a Kraken elé, de a A sötétség krónikájában (The Chronicles of Riddick) Vin Diesel oldalán harcolhatott. Pike pedig Davalost váltotta le A titánok harca folytatásában, idén a Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn) filmben bukkan fel.

Cruise lesz Jack Reacher és ha minden jól megy, még jó néhányszor bújhat bele a figura bőrébe. Child ugyanis 15 regényt írt Reacherrel a főszerepben. De az nem zavart senkit, hogy a főhős két méter magas és 100 kiló. A rendezői feladatokat Christopher McQuarrie látja el és a forgatókönyvet szintén ő szállítja le.

A Csak egy lövés a regénysorozat nyolcadik része. Egy mesterlövész 5 embert szed le egy amerikai kisvárosban, a rendőrség a nyomok alapján el is fognak egy James Barr nevezetű exkatonát. A gyanúsított egy szót se szól, csak annyit ismételget, hogy kerítsék elő Reachert, aki meg is jelenik és saját maga próbálja felgöngyölíteni az esetet, a szálak azonban a legfelsőbb körökbe vezetnek, nem csak a szokásos bűnözőkön verekszi át magát, de útjába kerülnek sokat látott maffiózók és politikusok is.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413153122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása