Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a REC 4 forgatókönyvét

2011.08.14. 20:49 koimbra 2 komment

Nagy siker volt néhány éve a [REC] horror, nagy fordulatszámon pörög a franchise, a [REC]³ Génesis még nem került mozikba, de már a negyediken dologoznak. Jamue Balaguero twitterén a következőt írta: "Nekiláttunk a Rec Apocalypse forgatókönyvnek. Véres lesz, már félek."

Balaguero az első két rész társírója és társrendezője volt, majd a harmadikból csak producerként vette ki a részét, mivel inkább a Sleep Tight thrillerrel volt elfoglalva. Hollywood figyelmét sem kerülte el az első rész, Karantén címmel mutatták be a remake-et, elkészítették a folytatását is, ami már csak DVD-n jelent meg és nem követte a spanyol második rész cselekményét.

Címkék: rec miújság sequel rec 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr383153437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila1234 2011.08.15. 08:57:52

Nem tudom eldönteni, hogy ez jó hír vagy rossz. :S Az első két rész nagyon tetszett, és várom a harmadikat is, de az sose jó jel, ha egy horrorfilmhez zsinórban készülnek folytatások. Ld. Fűrész.
süti beállítások módosítása