Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keaton és Monaghan a Penthouse North thrillerben

2011.09.09. 12:15 koimbra Szólj hozzá!

Michael Keaton a 2000-es években háttérbe szorult, el-elmaradoztak a főszerepek és a sikerek. A Penthouse North-ban ismét központi karaktert játszhat és még az is lehetséges, hogy szép eredményt produkált a film. Az egykori Batman partnere Michelle Monaghan lesz, a hölgyet legutóbb a Forráskódban (Source Code) láthattunk.

Monaghan egy fotóriportert formál meg, egy tragédia után azonban visszavonul a világtól, bezárkózik otthonába és nem hajlandó kimozdulni. Keaton alakítja a szadista bűnözőt, aki azért tör be a nő apartmanjába, mert úgy véli, hogy hatalmas vagyonra tehet szert.

Joseph Ruben, a Felejtés (Forgotten) és az Egy ágyban az ellenséggel (Sleeping with the Enemy) rendezője készítheti a filmet. David Loughery vetette papírra a forgatókönyvet, az úriember tollából származik az 57-es utas (Passenger 57) és a 93-as Három testőr (The Three Musketeer) is. Ruben és Loughery dolgozott már együtt a Pénzvonat (Money Train) akció-thrilleren.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313213520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása