Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Akerman és Labine a Cottage Countryben

2011.09.30. 11:57 koimbra 1 komment

Malin Akerman rendkívül elfoglalt, két filmje már bemutatásra kész állapotban várakozik, három alkotáson éppen az utómunkálatokat végzik és úgy fél tucat produkció várja, hogy elindulhasson a forgatás. Ehhez jön még hozzá a Cottage Country, amihez október végén látnak hozzá és Tyler Labine-nel, a Tucker and Dale vs. Evil főszereplőjével romantikázhat.

Labine karaktere egy romantikus hétvégét szeretne tölteni Akermannal a családi házukban, itt szeretné megkérni a kezét. Terveibe csúnyán belerondít öccse (Dan Petronijevic), aki hirtelen felbukkan barátnőjével (Lucy Punch).

A rendezői poszton Peter Wellington fog ténykedni, az úr inkább a sorozatok világában érzi jól magát, többek között az Erica világa és a Kékpróba egyes epizódjait készítette, de nevéhez fűződik a Luck film is.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr533267367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.09.30. 19:32:24

Malin Akerman csak számomra gyönyörű nő, vagy másnak is bejön? Nem tudom, mióta figyelemmel kísérem pályáját nagyon megtetszett!
süti beállítások módosítása