Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis lesz a producere a Charles Fortról szóló képregény filmváltozatának

2011.10.07. 11:54 koimbra 1 komment

Robert Zemeckis lesz a producere a Dark Horse kiadó négy részes Fort: Prophet of the Unexplained képregény filmváltozatának. A produkció az Universal szárnyai alatt készülhet el, Evan Spiliotopoulos körmölheti le a forgatókönyvet. Az úriember számos "only DVD" Disney terméket vetett papírra, többek között a A kis hableány - A kezdet kezdete, a Hamupipőke 3. - Elvarázsolt múlt és a Csingiling - Az elveszett kincs szkriptjét adta ki kezei közül. Az Universal bizonyára a Snow White and the Huntsman és az azóta jégre tett Ouija írása miatt kérte fel Spiliotopoulo-t. 

Fort létező személy volt, a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutatta. Könyveiben (The Book of the Damned, New Lands) a levitációról, a teleportálásról és az űrlények tevékenykedéseiről esett szó. A képregényben Fort magánnyomozó volt, aki a 19. századi New Yorkban természetfeletti lények után kutat.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33284709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyazok (törölt) 2011.10.07. 15:14:59

A NatGeo Wild-on pedig egyik leszármazottja (déd unokaöccse vagy ilyesmi) nyomoz legendákban megjelenő szörnyek után. Pat Spain - Legendás szörnyek. (Orangpendek, Nessi, és hasonlók).
süti beállítások módosítása