Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sheridan le akarja vetetni a nevét az Álmok otthona stáblistájáról

2011.10.09. 18:49 koimbra 1 komment

Jim Sheridan legutóbbi filmje, az Álmok otthona (Dream House) felettébb gyengén muzsikál a mozik pénztárainál és a kritikák döntő többsége alaposan földbe döngölte a horrort. Korábban kiderült, hogy a rendező nem valósíthatta meg elképzelését, ugyanis a stúdió a forgatást követően saját maga vágta össze a filmet, ami nem tetszett sem Sheridannak, sem a főszereplőknek (Daniel Craig, Rachel Weisz), ezért úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a promótálásban.

Ezen túlmenően kiderült, hogy a Sheridan azt szeretné elérni az Amerikai Rendezők Céhénél (DGA), hogy levetethesse a nevét a stáblistáról. Ezt egyetlen módon tudja elérni: Ha bebizonyítja, hogy a saját maga által elképzelt változat jelentősen különbözött volna a mozikba került verziótól.

Ehhez még hozzátartozik az is, hogy az utóforgatás alatt a rendező figyelmen kívül hagyta a forgatókönyvben leírtakat és úgy hasraütés szerűen vezényelt le néhány általa jónak vélt jelenetet. A Morgan Creek Studionak ez egyáltalán nem tetszett, állítólag e miatt döntöttek úgy, hogy a végső simításoknál már meglesznek Sheridan nélkül is.

Címkék: miújság dream house

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793290067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.10.09. 19:40:16

A történet nem túl eredeti, de nem rossz, a vége különösen tetszett, Craig és Weisz alakítása nagyon erős, de valahogy maga a film baromi unalmas. Ezt sokkal pörgősebbre, feszültebbre és misztikusabbra kellett volna csinálni.
süti beállítások módosítása