Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Terrio ír forgatókönyvet az A Murder Foretold cikk alapján

2011.10.14. 11:40 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount megkérte Chris Terriot, az Argo (a Ben Affleck-es túszszabadító film) íróját, hogy vesse rá magát David Grann cikkére, az A Murder Foretold-ra, ezt követően pedig írjon belőle egy használható forgatókönyvet.

A New Yorkerben megjelent cikk Rodrigo Rosenberg halálára koncentrál. A férfi nem azért hunyt el, mert túl öreg volt vagy azért, mert halálos betegségben szenvedett. Rosenberget lelőtték biciklizés közben, a gyilkosságnak köze lehet ahhoz, hogy ügyvédként Guatemalában egészen jól végezte a dolgát. Temetésén lejátszottak egy videókazettát, amin az ügyvéd megjósolja a saját halálát, beszél több más esetről is és megvádolja az Elnököt, annak feleségét és közeli tanácsadóikat azzal, hogy tudtak ezekről az ügyekről. Rosenberg kifejezte reményét, hogy mondandójával felhívja a figyelmet a kormányzati korrupcióra és az emberölésekre.

 

 

Címkék: miújság cikkből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr513302425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása