Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Catch .44 előzetes

2011.11.11. 17:33 koimbra 4 komment

Bruce Willisnek egymás után két DVD-s projektben is sikerült belecsusszannia, a Setup még érthető is, de a Catch .44 szereposztása láttán nem gondolná az ember, hogy a mozikat elkerülve rögtön a tékákban landol. Azaz december 9-én New Yorkban egy-két filmszínházban leadják, de mivel december 20-án már jön is a DVD látható, hogy a forgalmazó nem bízik a sikerben...és egyáltalán nem olyan rafinált, csavaros, mint ahogy az előzetes akarja beállítani. 

Mellesleg elég régóta tervezgetik a produkciót, egy bizonyos ponton Burt Reynolds játszhatta volna Willis karakterét és Maggie Grace, Sarah Roemer, Lauren German, Kate Mara, Lizzy Caplan fordult meg a film környékén. Végül Malin Akerman, Deborah Ann Woll és Nikki Reed szerződhetett le. A három hölgyet azzal a feladattal bízzák meg, hogy nyúljanak le egy drogszállítmányt, ám a dolog nem megy olyan könnyen, mint ahogy az elsőre látszott és még néhány átverésre is számítani lehet.

Aaron Harvey dirigálta a filmet, Harvey eddig egyetlen alkotást vezényelhetett le, nem valószínű, hogy a The Evil Woods horrorról túl sokan hallottak volna.

Címkék: trailer thrillerelőzetes catch 44

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr133371181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.11.11. 18:03:30

fakk, megnézném moziban. :D

tetszik a trailer, nem is kicsit.

Dean6 2011.11.11. 18:29:02

A trailer jó,bár már régen nem dőlök be nekik :D

Maya-- 2011.11.11. 18:57:22

bizony jó a trailer...

COLT 2011.11.13. 13:15:38

Willis még mindig cooooool. A film meg nekem kicsit valami Grindhouse féleségre hajaz. A Setup meg volt HD-ban, de 50cent miatt letöröltem amikor megláttam. Viccet félre téve: az nagyon nagyon szar volt, Willis még pisztolyt sem fogott benne, asszem legalábbis. Ez se lesz jobb szvsz.
süti beállítások módosítása