Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kalandférgek 3 rendezője horror-vígjátékot készíthet

2011.11.22. 10:41 koimbra 3 komment

Todd Strauss-Schulson a Kalandférgek harmadik részét dirigálhatta le, a Warner eléggé elégedett lehetett munkájával, mivel rábízták a Family Getaway akció-vígjátékot, de máris akad még egy projekt az asztalán. A Final Girls horror komédiát vezényelheti le Mark Fortin és Josh Miller forgatókönyvéből.

A filmet a Vissza a jövőbe és a Péntek 13. ötvözeteként írták körül, egy fiatal lányra koncentrál a sztori, éppen édesanyja halála miatt szomorkodik, aki a 80-as évek egyik közkedvelt és népszerű sikolykirálynője volt. Valamiképpen a lányt barátaival együtt szó szerint beszippantja az egyik horrorfilm, itt újra találkozhat anyjával, azonban a dolog bökkenője, hogy azért a sorozatgyilkost is túl kellene élni.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403402970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása