Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sofia Coppola a Burglar Bunchról készíthet filmet

2011.12.05. 21:06 koimbra 2 komment

Sofia Coppola filmet készít a Burglar Bunch tolvajbandáról, a csapat 2008 októbere és 2009 augusztusa között több tucat hollywoodi híresség és reality sztár otthonába tört be, összesen 3 millió dollár értékben károsították meg őket. Többek között Orlando Bloomhoz, Lindsay Lohanhez és Megan Foxhoz osontak be, Paris Hilton otthonát több alkalommal is meglátogatták. A tiniket nem feltétlen a károkozás motiválta, sokkal inkább azért csórtak el egy-egy ruhát vagy ékszert az adott hírességtől, mert egyszerűen csak kedvelték és akartak valami személyeset tőle.

Nick Prugot, a csapat egyik tagját már megkeresték, hogy vegyen részt a film elkészítésében, azonban ő nemet mondott. Ám Tess Taylort sikerült megnyerni, a lány ugyan nem volt benne a rablásokban, de testvére Alexis Neiersnek, aki a Burglar Bunchhoz tartozott és bizonyára sok-sok hasznos információval rendelkezik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr233441099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.12.05. 21:34:41

Én mondjuk alapból bizalmat szavazok Sofia (a rendezőnő keresztnevét kérem javítani a címben!) Coppola minden munkájának, de azt kell mondjam, hogy ez a téma különösebben nem érdekes számomra... Majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása