Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ritchie rendezi a The Man From U.N.C.L.E.-t?

2011.12.09. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

Nem megy egyszerűen a The Man From U.N.C.L.E. sorozat moziba költözése. Eleinte David Dobkin tartózkodott a filmváltozat rendezői térfelén, a forgatókönyvet Max Borenstein írhatta. Miután elhagyta a projektet Steven Soderbergh lépett a helyére, aki Scott Z. Burns-szel dolgozott a szkripten, ám Soderbergh is lelépett. A Warner most éppen Guy Ritchie-t győzködi és ha a Sherlock Holmes rendezője belemegy nyilván a forgatókönyvet is átfaragják.

A széria a 60-as években futott a tévé képernyőjén, Robert Vaughn és David McCallum játszották a két ügynököt, akik az U.N.C.L.E. (United Network Command for Law and Enforcement) szervezetnek dolgoztak és mindenféle ügyes-bajos kémügyet oldottak meg.

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763450208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása