Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gainsbourg lesz von Trier erotikus filmjének a főszereplője

2011.12.12. 20:43 koimbra 3 komment

Az  év első felében derült ki, hogy Lars von Trier következő filmjének a témája az erotika, illetve a nimfománia kerül terítékre. De ki lehetne az, aki a rendező kedvéért képes lenne ledobni magáról ledobni a textílt és egy több percen keresztül zajló forró szeretkezést bevállalni? A válasz: Charlotte Gainsbourg. Úgy tűnik, hogy ő lesz a főszereplője a The Nymphomaniac főszereplője, a hölgy és a rendező jól ismeri egymást, együtt dolgozhattak az Antikrisztus (Antichrist) és a Melankólia (Melancholia) filmeken.

A produkció a nők szexuális ébredésére fókuszálni, bemutatná, hogy a nő mikor fedezi fel az erotikát. Von Trier a születéstől kezdve egészen 50 éves korig mutatná be a folyamatot, művét nyolc fejezetre bontaná. A rendező szándéka szerint a The Nymphomaniac két verzióban kerülne a mozikba, egy softcore a nagyobb közönség számára (von Triernek van nagyobb rajongótábora?), illetve egy hardcore. Rengeteg szexjelenetre számíthatunk, de az ígéretek szerint azért bőven lesz benne filozofálás is.

Címkék: miújság the nymphomaniac

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403458825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.12.12. 21:47:41

Uram miért büntetsz! Szeretem Trier filmjeit, de miért Charlotte a vágyott nő, akit döngetnek 90-120 percen át? Miért nem lehetett valami szebb kivitelő nő?

De most komolyan. Ízlés dolga meg minden. De Szerintem, ha Kristen Dunst-ot újra megnyeri a filmjéhez, azért őt szívesebben elnézegeti az ember.

vrango 2011.12.13. 07:18:31

@Atkakukac1989: :)
Egyetértek, Charlotte Gainsbourgh nagyon jó színésznő, és nőies is, de szerintem is többre mentünk volna Kristen Dunsttal (vagy akkor már Scarlett Johanssonnal, höhö:P)...
Vagy a "softcore"-ban játszana Charlotte, a "hardban" meg esetleg egy "profi"?

Globetrotter2014 2011.12.13. 16:14:31

Ennek a hírnek oltári kamu szaga van... Kb mint Trier beszólása a múltkor.
süti beállítások módosítása