Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A hallgatás törvénye rendezőjének következő filmje a Rule of the Bone lesz

2011.12.16. 21:30 koimbra 1 komment

Debra Granik rendező először a Csontodiglan (Down to the Bone) drámával tette ismertté a nevét, ami megjárt néhány fesztivált, majd A hallgatás törvényével (The Winter's Bone) jelentkezett, ami azon túlmenően hogy rengeteg elismerést gyűjtött be felhívta a világ figyelmét Jennifer Lawrencre. Granik következő műve a Rule of the Bone lesz, úgy látszik, hogy mindig olyan projektek bűvkörébe kerül, aminek a címében benne van a Bone.

A film egy nehéz sorsú tinire fókuszál, mostohaapja folyamatosan molesztálja, a suliból eltanácsolják, édesanyja pedig elzavarja, mikor pénzt próbál lopni tőle. A srác Jamaica felé veszi az irányt, azt reméli, hogy ott megtalálja édesapját.

Russell Banks regényéből készülhet a produkció, a szerző azt mondta reménykedett benne, hogy már idén hozzá tudnak látni a forgatáshoz. Mindenesetre a főszerepre egy teljesen ismeretlen embert tudnak szerződtetni.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543469557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.12.17. 09:27:28

Hasonló a történet a Winter's Bonehoz, úgyhogy én várom.
süti beállítások módosítása