Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 300 producere állt be az Atlantis Rising képregény mozis változata mögé

2012.01.19. 20:49 koimbra 1 komment

2008 végén jelentették be, hogy a DreamWorks falai között fog elkészülni az Atlantis Rising 5 részes képregény filmverziója, a rendezői székbe Len Wisemant ültették. Teltek-múltak a hónapok és nem sok érdemleges információ érkezett a tervezet környékéről.

Ma kiderült, hogy a jogok visszakerültek a kiadóhoz, a Platinum Studiohoz, ahol már várták ezt a napot. A cég elnöke bejelentette, hogy Mark Canton, a 300 és a Halhatatlanok producerének a segítségével valósítják meg a filmet, amit egy franchise nyitó darabjának szánnak.

A képregény egy víz alatti civilizációt mutat be, ami már 10.000 éve létezik és a felszínen lakók nem tudnak a létezésükről. De eljön a nap, amikor a két civilizáció összecsap.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr803591427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása