Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van rendezője az X-Men First Class folytatásának

2012.01.30. 21:00 koimbra 8 komment

A Fox stúdió elégedett volt az X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) bevételével, pedig Amerikában a franchise leggyengébben teljesítő darabja volt és ezzel együtt bukott is hazájában. Mindenesetre a folytatás zöld utat kapott, tavaly novemberben Simon Kinberget kérték fel a forgatókönyv megírására. Ma kiderült, hogy ki dirigálhatja a következő felvonást, az illető nem más, mint Matthew Vaughn, az első rendezője. Bryan Singer producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

Vaughn tavaly májusban már a következő részen gondolkodott, elmondta, hogy Magneto nagy erejű ellenfelet fog kapni: " Nem árulom, hogy ki a fickó...szóval nem fogom megmondani, hogy ki ez a fickó vagy nő. De annyit elmondhatok, hogy csak egy új szereplővel bővül a csapat. Úgy gondolom, hogy mivel Professor X tolószékbe került, így Magnetonak szüksége lesz egy újabb ellenfélre, akivel csatázni tud. Olyasvalaki lesz, aki vele egyenrangú. Már tudom, hogy ki ő és örülnék, ha el tudnám árulni, hogy kicsoda, de nem tehetem."- mondta Vaughn.

Vaughn ekkor a  HitFixnek a következőt mondta: "Van pár ötletem, hogy miképp kezdődhetne a következő film. Arra gondoltam, hogy milyen klassz lenne, ha a Kennedy merénylettel nyitnának, kiderülne, hogy a golyót Magneto irányította." - a rendező szerint be lehetne mutatni, hogy a Mágnesesség Ura azért lett bosszús a Kennedy családra, mert ők aratták le a babérokat helyettük, ők tetszelegnek a világ megmentőjének a szerepében és a mutánsokat meg sem említik.

Címkék: miújság sequel x men képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273978125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.01.31. 08:33:11

nem kéne ennyire gonoszt csinálni Magnetóból szerintem.

Is 2012.01.31. 08:57:55

Lehet, hogy egy kicsit erős, viszont szerintem nagyon jó ötlet. Meg is van a "mágikus golyó" magyarázata. :)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.01.31. 10:11:11

Pedig lehetne gonoszabb a film elején, majd jönne valami elrettentően romlott. Az epic csata során Magneto jellemfejlődésen menne keresztül. Persze ezután sem lenne megváltó keresztes lovag, csupán beállna semleges-rossz jellemre. Mindezt giccsmentesen tálalva.

Coolet 2012.01.31. 13:31:45

Van még tartalék bőven ebben a sorozatban, örülök, hogy folytatják. Sztem az egyik legjobban sikerült X-men lett. Csak arra kell figyelniük a készítőknek, hogy a történet menete és a szereplők jellemfejlődése egyezzen a korábbi-későbbi :) részekével. Hajrá, várjuk a következő részt!

Sanosuke 2012.01.31. 17:32:38

vajon ki lehet aza rajtélyes nagyerejű ellenfél ? a modern Apokalipszis ? Tűz ura ?
én örülnék egy női gonosznak.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2012.01.31. 19:10:33

Ez akkor azt is jelenti, hogy az X-Men 4-re várhatunk még vagy 30 évet.:(

Sanosuke 2012.01.31. 19:13:48

vagy végre lehetne most a főgonosz Sinister bácsi.

bbbarniii 2012.02.07. 13:40:53

Még jó, hogy Vaughn maradt a második résznél is. Nem bölcs dolog más direktort ültetni egy ilyen film folytatásához. (Lásd: X-Men 3.)
süti beállítások módosítása