Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Birdre bíznák a Here There Be Monsters

2012.02.02. 21:20 koimbra 1 komment

Robert Zemeckis hála az égnek visszatért az élőszereplős filmekhez (legalábbis egy időre), már le is tudta a Flight drámát, de a Here There Be Monsters kalandfilm elkészítéséről lemondott. A projekt Brad Bird asztalára került, az animációs filmek világából a Mission Impossible negyedik részével lépett ki, amely Tom Cruise-t is visszarepítette a csúcsra. A Legendary nagyon szeretné, ha Bird mindent sutba dobva a produkció fedélzetére lépne és teljes figyelmét a szörnyes produkciónak szentelné.

A történet szerint egy brit haditengerészt, John Paul Jonest feljebbvalói szűklátókörűsége miatt  lefokoznak. A fickó ezután elszegődik egy tehetős hajómágnáshoz, a feladata az, hogy vizsgálja ki mi állhat az észak atlanti térségben eltündezése mögött. Jones legénységet verbuvál és vizsgálódása során rájön, hogy egy hatalmas tengeri kígyó az oka a problémámnak. Szüksége lesz a haditengerészeti tapasztalataira, ha életben akar maradni a lénnyel való küzdelem során.

Brian Helgeland, a Visszavágó (Payback) és a Zöld zóna (Green Zone) írója körmöli a forgatókönyvet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr624054705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.02. 21:24:23

Jól hangzik,de jobban örülnék,ha Bird leforgatna még egy MI-t.
süti beállítások módosítása