Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Heigl, a fejvadász, Streep, a miniszterelnök

2012.02.02. 15:21 koimbra Szólj hozzá!

Katherine Heigl és Sam Worthingtonon kívül Meryl Streep próbálja becsalogatni az emberek a mozikba.

Borotvaélen (Man on a Ledge): Sam Worthington egy ex-zsarut alakít, aki egy manhetteni hotel tetejéről készül leugrani. Összegyűlik a tömeg, megérkeznek a zsaruk, próbálják lebeszélni tettéről. De a háttérben egy nagy gyémántrablás van kibontakozóban.

 

A Vaslady (The Iron Lady): Meryl Streep játssza Margaret Thatcher volt angol miniszerelnököt. Az életrajzi filmet Phyllida Lloyd, a Mamma Mia rendezője dirigálta. Habár a kritika nem éltette mégis nagy esélyesként indul néhány díjátadón.

 

A szingli fejvadász (One for the Money): Katherine Heigl áll a középpontban a Janet Evanovich regényéből készült filmben. Stephanie Plumot kelti életre, aki egy óvadékügynökségnél helyezkedik el fejvadászként.

 

Ördögsziget (Kongen av Bastøy): 2010-es norvég-francia-lengyel-svéd dráma. A történések Bastoy szigetén játszódnak a XX. század elején. Ekkor működött ezen a helyen egy nevelőintézet, ahol az őrök kegyetlenül viselkedtek a fiatalokkal, a bentlakók embertelen körülmények között éltek.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr904051067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása