Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy filmben elkapják Bin Ladent

2012.02.02. 14:52 koimbra Szólj hozzá!

Nem Kathryn Bigelow az egyetlen, aki meglovagolja az Oszama Bin Laden kiiktatása körüli felhajtást. A Kill Bin Laden tervezeten kívül érkezik a Code Name Geronimo akciófilm is, amelyben Cam Gigandet, William Fichtner, Robert Knepper, Kenneth Miller, Anston Mount, Freddy Rodriguez, Eddie Kay Thomas és Xzibit indul a hírhedt terroristavezért ellen.

Nem is kell túlságosan ecsetelni a cselekményt, egy bizonyos Navy Seal csapatra fókuszál a történet, betekintést nyerünk a tagok életébe, majd láthatjuk, hogy miként nő bennük  feszültség, mikor kiderül, hogy ki rejtőzik a Geronimo kódnevű célpont személye. Fichtner, Thomas és Robertson CIA ügynökök lesznek, a többiek a kommandós egység tagjait alakítják.

John Stockwell rendező a filmet, tőle leginkább A tenger vadjai (Into the Blue) és A végzetes kitérő (Turistas) lehet ismerős. A forgatás elkezdődött.

Címkék: miújság code name geronimo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744051013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása