Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Battle Los Angeles rendezője hozza el ismét a vásznakra a Tini Nindzsa Teknőcöket

2012.02.15. 10:34 koimbra 6 komment

A Tini Nindzsa Teknőcök először képregényben akciózhattak és tucatszám tolhatták le torkukon a pizzákat, legnagyobb ellenfelük Zúzó volt. 1990-ben született meg az első mozifilm, amelyet több folytatás is követett. Majd az Imagi Studios égisze alatt készülhetett el egy animációs film, be volt tervezve a második rész, de a produkciós cég lehúzta a rolót. Később a Nickelodeon 60 millió dollárt szurkolt le a globális jogokért, majd bejelentették, hogy számíthatunk egy újabb élőszereplős alkotásra.

A forgatókönyvet Josh Appelbaum és Andrew Nemec vetették papírra és az is kiderült, hogy ki fogja dirigálni a produkciót. Jonathan Liebesman, a Föld inváziója: Csata - Los Angeles (Battle Los Angeles) és A titánok haragja (Wrath of the Titans) alkotója vezényelhet a forgatáson.

A produceri térfélről Brad Fuller, Andrew Form és Michael Bay szólhat bele az események forgatagába. A Slashfilm úgy hallotta, hogy az új Majmok bolygója "stílusában" akarják elkészíteni a filmet, azaz a Leonardot, Raffaellot, Michelangelot, Donatellot és Szecska mestert alakító színészek motion capture ruhában szaladgálhatnak a munkálatokon.

Címkék: reboot miújság tini nindzsa teknőcök képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr714112084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.02.15. 11:31:34

Tehát egy trágyadék film rendezője.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.02.15. 12:54:35

csináljanak inkább jó animációsat ebből, sőt anime-t, semmint rendes filmet.

Dean6 2012.02.15. 12:55:12

A Battle:LA-nél nem a rendezővel volt gond,hanem a forgatókönyvvel meg persze a történettel. Majd most a Titánok haragjánál derül ki,hogy mit is tud,én bízok benne. még...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.02.15. 14:05:30

A Battle Los Angeles szerintem egész jó volt, amit előtte művelt, az már nem annyira.
A Darkness Falls nézhetetlen és a Texasi láncfűrészes folytatása sem volt már olyan,mint az izgalmas remake.

A nép fia 2012.02.15. 21:02:13

Szerintem a régi filmek egész jók voltak. Kisgyerekként láttam a Tini Ninja Teknőcök 2-t, ez volt az ELSŐ moziélményem! :-D

mr.roper 2012.02.16. 21:11:05

@koimbra: persze, a Texasi kezdet azért volt olyan amilyen mert tulajdonképpen újragondolták a remake-t, a dramaturgia is szinte pontosan követte a Nispeles változatot, amúgy nekem a Darkness Falls nagyjából(az utolsó fél óra kivételével)tetszett, szerintem az első egy óra nagyjából parás volt, szóval nem volt az annyira rossz szerintem, pláne nézhetetlen.:-) a Suszter, Szabó, Baka, Kém...nah, szerintem az a nézhetetlen kategória az álművészkedésével együtt, de ez persze nem tartozik szorosan a témához. :-)
süti beállítások módosítása