Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Cápamese rendezője found footage filmet készít

2012.02.16. 10:41 koimbra Szólj hozzá!

A found footage egyre népszerűbb, most éli virágkorát. A filmesek rájöttek, hogy olcsó, a közönség kedveli és addig ütik a vasat, amíg meleg. Ezúttal Rob Letterman állt be az ál-dokumentumfilm készítők sorába, belecsüccsent a The Paranormalists rendezői székébe.

Adva van egy ház, amelyet mindenki elkerül, senki nem meri betenni a lábát, elátkozottnak vélik az ingatlant. Néhány férfi és nő mégis bemerészkedik a falak közé, csak nevetgélnek a félelmetes történeteken. Be akarják bizonyítani, hogy a ház teljesen biztonságos, nincs ok az aggodalomra.

Letterman animációs filmekkel kezdte pályafutását, a Cápamese (Shark Tale) és a Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs Aliens) után kipróbálta magát az élőszereplős alkotások világában, de a Gulliver utazásai (Gulliver's Travel) Jack Black-kel elég gyengére sikeredett. A rendező a The Paranormalists történéseibe némi humort is szeretne csepegtetni, a rettegés mellett néha mosolyra szaladhat a szánk (remélhetőleg nem a minőség miatt).

Címkék: miújság horrorhír found footage

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64118513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása