Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Újabb Intruders előzetes, Rosenbaun rendez, Act of Valor featurette

2012.02.17. 15:58 koimbra 4 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

Josh Duhamel azt mondta, hogy a Transformers folytatására az első három részben megismert szereplőgárda nem tér vissza, új színészeket keres a stúdió.

Dwayne Johnson úgy tudja, hogy májusban indul a Halálos iramban hatodik részének a forgatása és nem együtt fogják készíteni a hetedikkel.

Kristin Kreuk lesz a CW berkein belül készülő Szépség és a Szörnyeteg sorozat főszereplője. Egy gyilkossági nyomozót fog játszani, a Szörnyeteg pedig egy rosszul sikerült katonai kísérlet alanya lesz, aki titkon szuperhős.

Kevin Macdonald rendezi a Black Sea komor hangvételű tengeralattjárós thrillert, amelyet felvállaltan B kategóriás alkotásnak szán.

Neveldine és Taylor benne lenne a Szellemlovas 3-ban, már találkoztak a stúdió fejeseivel, hogy megvitassák a következő részt. 

Oscar Isaac rábólintott az Intertia thrillerre, Jaume Collet-Serra lesz a producer. Isaac karaktere szemtanúja lesz egy cserbenhagyásos gázolásnak, majd maga is menekülni kényszerül.

Steven Spielberg ismét elmondta, hogy a Tintin 2 munkálatai akkor lendülnek be, ha Peter Jackson végez a Hobbittal.

Karee Andrews, az Altitude rendezője dirigálhatja a Kabinláz harmadik részét.

Dennis Quaid és Jennifer Aniston is benne lesz a Jackiw Brown előzményében.

A Friday Night Lights film forgatókönyve már majdnem kész, Peter Berg szerint most már csak olyan időpontot kell találni, ahol mindenki ráér. Berg ezen kívül elmondta, hogy rengeteg ötletük van a Hancock folytatására, az egyik az, hogy az Interneten azon diskurálnak az emberek, hogy vajon mivel lehetne megölni Hancockot.

Hugh Grant kikotyogta, hogy a Cloud Atlasban gonosz figurákat fog játszani, a különféle idősíkokban játszódó történésekben rengeteg embert megöl és néhányat megerőszakol.

Gillian Jacobs fellépdelt a Burt Wonderstone fedélzetére.

Michael Rosenbaum vezényelheti le a saját maga által írt Old Days filmet, a főszerepet is eljátssza. Egy gimis osztálytalálkozó körül bonyolódik a sztori, ahol némi bajba kerül a főhős és újra beleszeret abba a nőbe, akivel régen együtt járt. Morena Baccarin a fedélzeten van.

Witchslayer Gretl előzetes,  a Syfy berkei belül készült, ez egy afféle "Jancsi és Juliska felnővén boszorkányvadászként tényked" -sztori

Doomsday Book sci-fi a koreaiaktól

 

Még egy Pókember előzetes

 

A Csatahajó színfalai mögött

 

A Marley doksifilm előzetese

 

Az Intruders következő előzetese

 

Act of Valor featurette

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr754124047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.02.17. 16:45:41

új szereplők mellé kellenének új robotok is.

Frederico 2012.02.17. 16:51:34

Hancocknál szerintem baromság lenne megölni őt, inkább kellene egy főellenség, esetleg olyan, aki ugyanolyan képességekkel rendelkezik!

Dean6 2012.02.17. 18:20:03

Az eredeti cikkben azt mondja Josh Duhamel ,hogy nem keresték meg... még sok idő van, lehet,hogy maradnak a szereplők.
Peter Jackson következő filmje akkor a Tintin 2 lesz,ez tök jó hír!

zoleebara 2012.02.17. 21:29:15

Peter Berg 2004-ben már megrendezte a Friday night lights című filmet. Ennek a filmnek a sikere miatt indította el az azonos című tv sorozatot. Necces lenne ha ugyanazzal a címmel készítene egy másik filmet.
süti beállítások módosítása