Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harvey Weinstein Katy Perryt szeretné az egyik szerepre a Potts életrajzi filmbe

2012.03.03. 13:03 koimbra 1 komment

Harvey Weinstein szeretne filmet készíteni Paul Pottsról, a férfi a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorban jelent meg Simon Cowell színe előtt, majd olyat produkált, hogy a zsűri azonmód elsírta magát.

Weinstein elmondta, hogy a One Chance című projekt egy Billy Elliot - stílusú film lesz, a főszereplőt egyelőre még keresik, ám azt szeretné, ha Katy Perry lehetne eljátszaná Potts feleségét. "Megkerestem Katy-t azzal, hogy lenne egy drámai szerep számára a Paul Potts projektben, amelynek forgatásához hamarosan hozzálátunk. Azt szeretnénk elérni, hogy egy Katy-hez vagy Adele-hez hasonló tehetség alakítaná Potts nejét. Úgy tűnik, hogy Katy-t érdekelné a dolog."

Az énekes Julie-Ann Coopert 2001-ben ismerte meg az interneten, majd egy évre rá elvette. A tehetségkutató megnyerése után elkészíthette első albumát, a One Chance 9 országban kerül a slágerlisták élére.
 

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704286064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Semerreretyó 2012.03.04. 22:10:48

kell a filmbe két nagy csöcs?
süti beállítások módosítása