Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Foglalj területet a Nyóckerben és a film díszbemutatóján

2012.03.13. 12:24 koimbra 3 komment

Ki a jobb? Te, vagy A Lóri, Badár Főtörzs esetleg Guszti bá? A NYÓCKER 8D játékban kipróbálhatod magad. Hívd ki és nyomd le az őslakosokat, foglald el az egész Nyóckert – tudod, olaj van alatta! Ha jól játszol és szerencséd van, a film díszbemutatóján is helyet foglalhatsz!

A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. A kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert.

Ha te is pályáznál egy kis lóvéra, próbáld ki a NYÓCKER 8D játékot a film FB oldalán, és próbáld ki magad! A szórakoztató és nagy sikerélményt nyújtó játékban kihívhatod a legsötétebb kerületben élő legkeményebb arcokat: a tökös parasztbűnözőt, Csorba Károlyt, Guszti bát, Lakatos Ricsit, Lakatos Marit, a kocsmárost, A Lórit, a rendfenntartó erők részéről Badár Főtörzset, vagy ha gyengébb ellenfélre vágysz, Vizy Béluskát. Ki a jobb, te vagy néhány fiatalkorú bűnöző, korrupt fakabát, testét áruló csaj? Ha lenyomod az őslakosokat, és elfoglalod a kocsmát, a gyroszost, a sexshopot, az iskolát, a teret, a parkolót és a lakásokat, tiéd az egész Nyócker és így az össze olaj, persze! Ha jól játszol és szerencséd van, te lehetsz a nyócvannyóc nyertes egyike, aki részt vehet a film premier előtti díszbemutatóján április 3-án a Corvin moziban!
A játék alapját adó film teljesen újravágva, vadonatúj jelenetekkel és meglepetés zenékkel a Lakatos és Csorba Kft. forgalmazásában NYÓCKER 8D címmel április 5-étől 3D-ben látható a hazai moziban. A játék erre lelhető: http://www.facebook.com/Nyocker8D?sk=app_134643243283838

Címkék: 3d nyócker

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154313973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.03.13. 15:13:19

Nem volt rossz ez anno, de nemhinném h kell ez nekünk 3D-ben

vrango 2012.03.14. 10:49:24

Nekem meg ezzel a játékkal szemben vannak fenntartásaim... a nyelvezete miatt ugyanis nem szívesen mutatnám meg a filmet egy kissrácnak, márpedig ez a játék pont a kiskamasz korosztályt célozza meg...

vrango 2012.03.14. 10:50:05

mondjuk a "Lakatos és Csorba Kft." tetszett :)
süti beállítások módosítása