Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scorsese és DiCaprio ismét a The Wolf of Wall Street fedélzetén

2012.03.15. 19:36 koimbra 2 komment

2007-ben Terence Winter megmutatta Martin Scorsese-nek a The Wolf of Wall Street forgatókönyvét, ami igen kedvére való volt a rendezőnek. De teendői miatt úgy döntött, hogy átpasszolja Ridley Scottnak a tervezetet. Azonban Scott is lelépett, majd Winter ismét megemlítette Scorsese-nek, hogy megcsinálhatná, ha akarná. 2011 év elején még Leonardo DiCaprio is érdeklődött a film iránt, aztán nyáron Scorsese újra kiszállt a projektből. Eltelt jó pár hónap és a rendezői ismét visszalépdelt a fedélzetre, sőt a forgatás kezdetét ki is tűzték augusztusra.

A film Jordan Belfort memoárján alapszik, aki  egy long island-i tőzsdeügynök volt aki csalással és rafinált húzásaival egyre nagyobb vagyonra tett szert. Szex, drog, rock and roll - kb így lehetne jellemezni  Belfort fénykorát. A 90-es évek egyik meghatározó figurájává vált a pénzügyi világban, ám aztán kattant a kezén a bilincs. 20 hónapot húzott le a sitten, csalással és pénzmosással vádolták, az ügy kiterjedt az egész Wall Street-re. Belfort ráadásul nem is volt együttműködő a hatóságokkal.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514319004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.16. 14:12:06

Scorsese kezei alatt ez nagyon jó lehet.

Dean6 2012.03.16. 14:15:55

Dicaprióban nem nagyon lehet mostanság csalódni.Kár,hogy még pár év el fog telni,amíg elkészül.
süti beállítások módosítása