Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Couture szerint ősszel már forog az Expendables 3

2012.03.24. 13:12 koimbra 11 komment

Sylvester Stallone szépen gyűjtögette a buktákat, majd gondolt egyet és megcsinálta a Rocky és Rambo folytatásait. Sokaknak nem jön be, ha egy régebbi sikerfilmjük újabb részét próbálják összehozni, de Sly-nak sikerült. Majd belevágott a The Expendables-be, amivel ismét az akciófilmes csúcsra került. Idén fut be a következő felvonás, ami ha sikeres lesz érkezik a harmadik is.

A film egyik mellékszereplője, Randy Couture egy interjú alatt a következőt mondta: "A harmadik rész forgatása valószínűleg ősszel veszi kezdetét, röviddel azután, hogy augusztusban bemutatják az Expendables 2-őt."

A lényeg, hogy szeretnének harmadik részt, de azért az őszi forgatás közel sem biztos. Eleve újabb 80-as évekbeli akciósztárokat kellene megnyerni a filmhez és arról még semmit nem hallottunk, hogy kit győzköd Stallone. Forgatókönyv? Ki írja?

Címkék: miújság sequel the expendables the expendables 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24336977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.03.24. 13:38:04

Ha ilyen gyorsan megy a tempó,mikor írják a forgatókönyvet? Jah vagy nem is kell?
Először lássuk a 2.részt!! :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.24. 14:48:59

Jó lenne egy trilógia. Nem tudom ki jöhetne még a csapatba, talán Steven Seagal, de ott van még The Rock is. Ja meg Jackie Chan.:D

ScrApeD 2012.03.24. 15:31:10

Segal, Snipes és Kurt Russel a 3 új, akivel Sly tárgyal. Szvsz ebből a trióból engem csak Russel érdekel.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.24. 15:42:10

@ScrApeD: Nem. Seagal már az első résznél megmondta, hogy ő ebben nem vesz részt, mert a producerrel egyszer összerúgták a port a pénz miatt. Ő biztos, hogy nem fog benne játszani.
Russell-t már az első résznél megkereste, de nemet mondott és a másodikban sem játszott.
Snipes meg ugye sitten van, de elvileg nyáron valamikor kiengedik, elképzelhető, hogy megkeresi Sly.

De eddig még nem volt szó arról, hogy ki lesz benne a harmadik részben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.24. 15:52:05

@ScrApeD: A videót nézd végig, ők ez alapján tették közzé a hírt is. Couture azt mondja, hogy VALÓSZÍNŰLEG ősszel kezdik a forgatást, ami szerintem nem fog megvalósulni, talán jövőre.
Én a videóban nem hallottam, hogy megemlíti, hogy kik lesznek benne a harmadik részben.
A movieweb a video után bedobott pár nevet, pedig általában szoktak hivatkozni a forrásra, de itt nem. Szóval csak a hasukra csaptak. Már a második rész esetében is temérdek nevet emlegettek Vin Dieselen keresztül Taylor Lautnerig pletyka szinten, amiről kiderült, hogy mind légből kapott.

Donnie Yen már az Expendables 2 kapcsán is szóba jött, de azt hiszem nem ért rá, túl elfoglalt.

De persze lehet, hogy nem figyeltem rendesen a videónál, kétszer is végighallgattam, de nem volt olyan rész, ahol Seagal nevét emlegették volna.

A nép fia 2012.03.24. 17:10:26

Ha kicsit rosszmájú lennék, akkor azt mondanám: addig forgatják, amíg mind él, mert ennyi idős korban már bármikor jöhet a kaszás.... :-D

Amúgy lenne még kit berakni, nekem pl. Lorenzo Lamas jutott eszembe, de talán Clint Eastwood is vállalna egy rövid cameo-szerepet, kb. annyira, mint Arnold az első Expendables-ben. Király volna!

Dean6 2012.03.24. 19:30:04

Lorenzo Lamas, Kevin Sorbo,Clint Eastwood,Jackie chan,Wesley Snipes, Richard Dean Anderson,Mr. T,... Lehetne azért válogatni,hirtelen ennyi ugrott be!

Sanosuke 2012.03.24. 20:46:33

én a helyében megkeresném : Kurt Russell, Kevin Costner, Pierce Brosnan, Travolta, Michael Jai White, Brian Bosworth, Don Jonson, Lance Henriksen, Don the dragon Wilson, Michael Paréj, Billy Zane, Daniel Bernhardt, Mario van Pebles, Richard Norton, Michael Dudikoff, Olivier Gruner, Frank Zagarino, Billy Drago, Michael Bien .

A nép fia 2012.03.24. 22:01:03

Én egy filmben összeereszteném azért Liam Neeson-t Kevin Costner-rel. Egyik sem a kifejezett akcióhős-fizimiskával rendelkezik, de mindketten csináltak/csinálnak odab*szós filmeket. Érdekes lenne egymásnak lökni őket!

mereszet 2012.03.24. 23:44:56

@A nép fia:
Ezt a "problémát" majd az Asylum megoldja...;)
Hogy jöhet-e a 3.rész?
Kötelező jönnie, nem is fogadok el mást.:)

Tényleg, nálunk mikor is lesz a bemutató?
süti beállítások módosítása