Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moretz vagy Bennett lesz a Carrie remake főszereplője

2012.03.24. 11:52 koimbra 2 komment

Néhány hónappal ezelőtt jelentették be, hogy elkészül a Carrie horror remake-je, amelyet egyelőre Stephen King nem támogat, mivel szerinte totál felesleges megcsinálni a filmet. De talán ha David Lynch vagy David Cronenberg ülne a rendezői székben, akkor máris más lenne a dolog. Az MGM azonban egyik Davidet se kérte fel, Kimberly Peirce dirigálhatja le a remake-et.

A főszerepet Shailene Woodley játszhatta volna el, de az Utódokban látott fiatal színésznő nemet mondott. A fejesek listáján Dakota Fanning, Emily Browning, Bella Heatchcote és Lily Collins is rajta volt, de a felsorolás már csak két nevet tartalmaz. A 15 éves Chloe Moretz és a 24 éves Haley Bennett között dől el, hogy ki írhatja alá a szerződést. Carrie édesanyja szerepe sem kelt még el, a stúdió Jodie Fostert vagy Julianne Moore-t szeretnék a filmben látni.

 

Címkék: remake carrie miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr774336848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.03.24. 12:31:34

Szerintem is felesleges, de persze a pénz nagy úr. Moretz amúgy hogy a toszba lenne már Carrie? 15 éves, biztos nem meztelenkedhet. Bár én már semmin sem lepődöm meg.

Mese92 2012.03.24. 16:46:55

Úgy látom mindenképpen Starling nyomozónőt szeretnék Carrie anyjának :D Volt a könyvben meztelenkedés?
süti beállítások módosítása