Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bello a House of Horrorban

2012.04.04. 20:38 koimbra Szólj hozzá!

A House of Horror rendezői székében Xavier Gens, a Hitman direktora üldögélt egy ideig, de valamilyen okból kifolyólag lelépett. A megüresedett helyre James Wan, az Insidious alkotója került, aki egyébként már régóta álldogált a produceri poszton. A főszerepre Maria Bello-t sikerült megnyerni.

"Kihallgatási videón és a híradó kameráin keresztül áll össze a történet. A sztori egy szörnyű véres este után veszi a fonalat, kiérkeznek a rendőrök egy házhoz, Mark Lewis nyomozó és Dr. Elizabeth Klein pszichológus az egyik túlélőt veszi kezelésbe. A fiatalember elmondja, hogy társaival együtt látogatást tettek egy elhagyatott, kísértetjárta épülethez, mivel amolyan amatőr szellemvadászokként szokták múlatni az időt. Azonban hamarosan kiderül, hogy nem olyan ártalmatlan a hely, mint ahogy azt először gondolták. A srác úgy véli, hogy a ház átjáró a pokol és a mi világunk között, őt pedig maga az Ördög szállta meg."

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474364163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása