Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Breslin A kocka rendezőjének új horrorjában

2012.04.04. 11:47 koimbra 1 komment

Van néhány rendező, akinek bemutatkozása nagyot szól, majd a későbbiekben hiába igyekszik, nem tudja felülmúlni azt. Vincenzo Natali A kockával (The Cube) tette le névjegyét, de azt ezt követő alkotásai inkább középszerűek voltak. Hiába igyekezett a Cypher vagy éppen a Hibrid (Splice) is gyengére sikeredett. Natali hamarosan hozzálát a Haunter forgatásához, a főszerepre Abigail Breslin szerződött le.

Láttunk már temérdek kísértetes produkciót, ám ezúttal a történéseket pont egy szellem szemszögéből követhetjük. Brian King,  forgatókönyvében 1986-ban egy család baljós körülmények között elhalálozik. A papa, mama, gyerekek a falak között kísértenek tovább, 20 évvel később egy újabb família költözik be, Lisa (Breslin) megpróbálja felvenni a kapcsolatot a szülők kislányával. Megpróbálja elérni, hogy nehogy az új lakók ugyanarra a sorsra jussanak, mint ők két évtizede.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704362960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.04.05. 08:20:16

Nekem a Cypher egész tetszett!
Ez a kísértetesdi viszont nem hozot lázba...
süti beállítások módosítása