Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Peter Berg akciófilmet rendez a Taylor Sheridan forgatókönyvéből

2012.04.20. 17:41 koimbra Szólj hozzá!

A Sons of Anarchy sorozat egyik főszereplője, Taylor Sheridan eladta a Comancheria forgatókönyvét a Sidney Kimmel Entertainmentnek. Peter Berg rögtön felfigyelt a projektre és beállt a rendezői posztra.

A történet egy testvérpárról szól, egyikük börtönviselt, a másik egy két gyerekes elvált apuka. Utóbbi elég rossz anyagi helyzetben van, úgy fest a helyzet, hogy a családi farmot el fogja vinni a bank. Ezért felkeresi bűnöző bátyját, hogy segítsen neki kirabolni néhány bankot. Akkor durvul be a helyzet igazán, amikor a duóra felfigyel két Texas Ranger.

Berg új filmje, a Csatahajó (Battleship) nálunk már megy a mozikban, majd valószínűleg hozzálát a Lone Survivor Navy Seal-akciófilmhez, amelyben ismét Taylor Kitsch-csel dolgozhat együtt, csak ezt követően vág bele a Comancheriába. Persze az is megeshet, hogy a rendező máshogy dönt és inkább Sheridan forgatókönyvét részesíti előnyben.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr374463379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása