Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Raid rendezője készítheti el a Breaking the Bank thrillert

2012.05.05. 12:08 koimbra Szólj hozzá!

Gareth Evans az indonéz The Raid akciófilmmel hívta fel magára a figyelmet Hollywoodban, az Universal máris dolgozik a remake-en.  Ezen felül a stúdió átcsábította Evanst Hollywoodba, rábízták a Breaking the Bank thriller-akciót,  amelyet egykor Darren Aronofsky próbált összehozni. Egy biztos: a film egyáltalán nem lesz olyan, mint amelyet Aronofsky pár évvel ezelőtt elképzelt.

A film igaz történeten alapul, 2006 februárjában 53 millió fontot lovasítottak meg a Securitas biztonsági cég páncélterméből. A nyomozás során letartóztatták Lee "Lightning" Murray-t, az UFC egy "harcosát", aki nem csak a rablásból vette ki a részét, de ő volt az akció kitervelője.

Kerry Williamson, az I, Alex Cross írója tette le az asztalra a forgatókönyvet. Howard Sounes regénye és L. Jon Wertheim cikke alapján körmölte le a történetet. A forgatás kezdete nincs kitűzve, a stúdió azt sem tette közzé, hogy mikor szeretné  bemutatni az alkotást.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364489939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása