Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép a Lenyűgöző teremtményekből

2012.05.05. 12:19 koimbra 1 komment

Könnyen előfordulhat, hogy a Lenyűgöző teremtmények (Beautiful Creatures) a következő Alkonyat (Twilight) lesz. Margaret Stohl 2009-es regényéből Richard LaGravenese készít filmet, az EW közzétette az első hivatalos képet a produkcióból. Alden Ehrenreich és Alice Englert boldogan ölelik egymást.

 

A regény tartalma: Gatlin megyében ritkán érték meglepetések az embert. Legalábbis azt hittem. Kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna.
Volt egy átok.
Volt egy lány.
És a végén
Ott volt egy sírgödör.
Lena Duchannes-hoz fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna. Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani. Hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét.
Egy városban, ahol ritkán érik meglepetések az embert, egy titok mindent megváltoztathat.

Címkék: képben könyvből film beautiful creatures

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr604489955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2012.05.05. 19:51:58

A konyv borzasztoan unalmas volt, talan filmen jobb lesz. de szep hollywoodtol, hogy eszrevette van masik demografiai csoport is a tini fiukon kivul.:P
süti beállítások módosítása