Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maggie Grace a Kaliforgia főszereplője lesz, spin-off is lehet a dologból

2012.05.12. 12:29 koimbra 6 komment

Maggie Grace csodálatosan néz ki, szépen mosolyog, de mellékszerepeken túl nem sokra vitte. Miatta számolta fel az albán maffiát Párizsban Liam Neeson, Adrien Brody beleszeretett A kísérletben és Lockoutban Guy Pearce menti meg csinos pofikáját a gaz fellázadt sittesektől. Sebaj, ha nem ment a moziban, talán majd a sorozatok világában.

A szőke szépség a Kaliforgiában bizonyíthat, nem kisebb feladat vár rá, minthogy hihetően előadja a női Hank Moody-t. David Duchovny telitalálat volt a főszerepre, kiválóan hozza a laza, nagydumás írót, aki szeretné rendezni kapcsolatát volt feleségével és morcos lányával, de valahogy folyton-folyvást újabb nők kerülnek ágyába. A Showtime csatorna úgy gondolta, hogy a hatodik évadra Moody mellé behozza Grace-t, aki egy Faith nevű csajt kelt életre 9 részen keresztül. A húszas éveiben járó hölgyemény katolikus iskolában tanult, majd belezúgott a rockba, groupiként temérdek zenészcsapattal utazgatott és bizony sok neves énekes múzsája volt. Annak ellenére, hogy életét a szex, drog és rock'n roll határozza meg még mindig vallásos.

A csatorna távlati terveiben szerepel egy spin-off is, amely teljesen Grace karakterére épülne. Persze ehhez az is kell, hogy a nézők kellőképpen megkedveljék őt. Ehhez nem elég annyi, hogy ledobja magára a textilt, az íróknak is oda kell tenniük magukat.

 

 

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1004503999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.12. 13:33:58

Tény,hogy a Californicationre ráférne egy kis vérfrissítés,de hogy így?!? Szerintem ez elég hülye ötlet. Egy nő,aki majd olyan lesz, mint Hank...ettől nem fog több nézőt hozni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.12. 14:05:44

@Dean6: meg minek behozni valakit, aztán abból sorozatot csinálni, már most is vannak akikből lehetne.
nero, bates, csak, hogy kettőt említsek.

Shyllard 2012.05.12. 14:27:21

Hank kalandjait lassan le kéne már zárniuk, szeretem nagyon a sorozatot, de szenvedett eleget a karakter, követett is el pár hibát, a legútóbbi évadzáró szomorú volt meg minden, de Hank-nek már nincs mit tanulnia, felesleges újra bajbakeverni, ha már nincs hova fejlődnie a karakternek.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.12. 14:35:09

@Shyllard: fájdalom, de hajlok rá, h ogy egyetértsek veled.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.12. 20:11:24

Szkeptikus vagyok. A Kaliforgia legutóbbi évada szerintem gyengén kezdett, de aztán magára talált. Viszont nem tudom, hogy mennyi van még ebben a karakterben. Félek, hogy nagyon rosszul végzi. Bízom benne, hogy Grace jó döntés volt. De szerintem piszok rossz lesz, hogy egymásnak eresztenek két ugyanolyan személyiséget. Kioltják egymást.

Cucuminator 2012.05.12. 22:35:05

Ma néztem meg újra az Elrabolvát. :D Még mindig kedvenc.
süti beállítások módosítása