Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miért is késik a G.I. Joe 2?

2012.05.30. 17:15 koimbra 13 komment

Június végén került volna a mozikba a G.I. Joe folytatása, ám a Paramount nemrég úgy döntött, hogy 2013 március 29-re tolja át a bemutatót. Mint kiderült a tesztvetítések végén a nézők két dolgot akartak: több Tatumot és 3D-t.

Channing Tatum idén elég szépen teljesített, a Fogadom romantikus filmje és a 21 Jump Street - Kopasz osztag kasszasikerré vált, ráadásképp hamarosan érkezik a Magic Mike sztriptízes alkotás is, amelyre valószínűleg özönleni fognak a csajok. Így a fejesek pótforgatást rendeltek el, ami ellen magának a Sziklának(a főszereplő ugye) sem volt ellenvetése. Tehát a folytatás elején Dwayne Johnson és Tatum többet fognak jópofiskodni, viccelődni. Tatumból többet kapunk, ki lehet rakni a poszterekre is, a közönség is felfigyel rá.

És hát a mindenható 3D...A stúdió bevallottan azt reméli, hogy a konvertálással nemzetközi szinten nagyobb bevételre fog szert tenni. Az egyik fejes meg is említette, hogy Oroszországban és Kínában éppen új mozikat épülnek, ahol 3D-s alkotásokat is tudnak vetíteni. Ezekben az országokban egyszerűen odavannak a plusz dimenzióval megspékelt alkotásokért, csak úgy özönlik rá a nép.

A Paramount leginkább a 3D miatt bízik a sikerben, hiszen  a John Carter Amerikán kívül több, mint 200 millió dollárt kaszált, majdnem háromszorosát hozta, mint hazájában. Vagy nézzük a Csatahajót, ami alig érdekel valakit Amerikában, de határokon kívül máris 200 millió felett repeszt.

És a költségek? A film úgy 120-125 millióba került, 50 millióval kevesebbe, mint az első. A Paramount állítása szerint a büdzsét kézben tartják, nem fog jelentősen növekedni. A konvertálás és a plusz jelenetek felvétele csak pár millióba fog fájni és a fejesek biztosak benne, hogy 130 milliónál nem lesz nagyobb a végleges büdzsé. Na jó, és az eddig elpazarolt dollármilliók a marketingre? 

 

 

Címkék: 3d gi joe sequel gi joe 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr764555515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.30. 17:18:05

tatum?
minek az elsőben is gyenge volt...

Atkakukac1989 2012.05.30. 17:22:29

annyira jó lett volna erre bambulni az augusztusi kánikulában, most nem lesz más agyatlanság a joe-k helyett, ejnye!

Deaniel 2012.05.30. 17:47:41

OFF

valamelyik posztban valaki nagyon fikázta a fogalmazásodat (talán MIB 3 kritika..)és BeniMan rá is cuppant és szép kis kommentfájt lett belőle..
Akkor inkább nektek adtam igazat, de azért mégsem volt alaptalan az a hozzászólás, ha ilyen kikerül az oldalra:
"Ezekben az országban egyszerűen odavannak ezekért az alkotásokat, csak úgy özönlik rá a nép."

Nem akarok fikázni senkit, mert értelme nem sok van, meg nagyon szeretem a blogot, de azért ilyenekre lehetne figyelni.

robbie90 2012.05.30. 19:05:03

@Deaniel: Elírás...mindenkivel megesik. Legközelebb inkább jelezd, hogy hanyadik bekezdés hanyadik sorában találtál hibát, ez kb öt szóval megoldható és nem kell 10 soros lehúzó kommentet írni, a végére meg odabiggyeszteni, hogy "de nem akarok fikázni". Szerintem.

Deaniel 2012.05.30. 19:32:38

@robbie90: :D

melyik öt szóval konkrétan? :D

és melyik része lehúzó a kommentemnek?

(amúgy direkt figyeltem arra, hogy a lehető legkevésbé lehessen "szidalmazásként" értékelni a szófosásomat, de ezek szerint van aki így is rá harapott)

és az meg méé nem jó ha kopipésztelem a hibás részt? még számoljam a sorokat is, hogy mi merre hány óra? :P :D

Sanosuke 2012.05.30. 19:36:00

remélem valakik csak balhéból is felteszik a félkész filmet a torrent oldalakra.
és akkor mindenki látni fogja.

Dean6 2012.05.30. 20:50:10

Ha megölték benne Tatumot,ami szerintem biztos,akkor az elejére visznek bele több jelenetet tőle,de attól még a lényegi részében úgy sem lesz benne,gondolom ezért nem lesz sokba az utóforgatás. Szerintem ennek még mindig kamu szaga van...egyszerűen a rendező elcseszte,így valami kezdenek vele.

robbie90 2012.05.30. 20:53:14

@Deaniel: Akkor legyen ez a konkrét példa, amit említettél: Harmadik bekezdés negyedik sorában hiba. Ez öt szó vagy lehet cifrázni is, de tőlem ki is másolhatod, vagy ahogy jól esik, nekem csak az szúrta a szemem, hogy egy két betűs elírásból eljutottál odáig, hogy "rossz fogalmazás" meg "hogy kerülhet ki ilyen az oldalra". Ezért "haraptam" rá...
De részemről túl van tárgyalva, már így túl sok sort fecséreltünk erre a kis hibára. :)

Attila1234 2012.05.30. 21:28:46

Nincs hálásabb időtöltés, mint blogpostokban keresni az elírásokat és a helyesírási hibákat. Igazi férfias mulatság ez, ráadásul nagyon hasznos is! :P

A filmről pedig annyit, hogy köszönöm, de nem kérek a konvertált 3D-ből. Tele van a tököm azzal, hogy kifizettetik velem a baromi drága jegyeket, és nem kapok érte semmit. A Men in Black 3-ban volt kb. négy olyan pillanat, amire azt mondhattam, hogy ne ez 3D volt, a Bosszúállókban meg még ennyi se. Nem kell ezt a dolgot erőltetni, ne nézzenek már hülyének. Persze a mozihálózatok is szépen asszisztálnak a szélhámossághoz, vadászni kell a 2D-s vetítésekre. Megjegyzem, hogy a 3D-en forgatott filmek már más tészta. A Prometheus és a Hobbit trailere is meggyőző, de ezek a konvertált szarok nem kellenek.

gabeszka79 2012.05.30. 21:49:49

@Attila1234:
Akkor lehetséges, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával :) Hála az égnek! Volt aki szinte hülyének nézett, hogy én ki nem állhatom a 3d-t. Nem is érzékelek belőle szinte semmit, csak annyit, hogy "napszemüvegben" nézem végig a filmet, azaz valamelyest sötétebb a, kép. Néha mintha látnék valamit, de aztán rájövök, hogy mégsem, vagy csak lemaradtam róla. És ezért még drágább jegyet is vagyok kénytelen venni. És nem mondja senki, hogy a szememmel van baj, vagy rossz filmet néztem, mert a szemeimmel tuti nincs gond, azt, pedig hogy mit nézek moziban eléggé megválogatom, szóval amiket láttam eddig - ha konvertáltak is voltak - egyik sem az olcsó b-kategória.
A lényeg, hogy nem értem ezt az egész hisztit ekörül.
Hogy a fenti filmről is írjak: egyértelmű, hogy itt inkább minőségi problémák állhatnak a háttérben. És persze valószínű az is elgondolkodtathatta a stúdiót, hogy a másik Hasbro licensz, a Csatahajó, az év egyik nagy buktája.

skaven 2012.05.31. 20:35:01

sztem az avangers 3d az egyik legjobb volt amit eddig lattam... es amit lehet, imax-ben nezek amugy. szoval izlesek es pofonok, na meg szemek ugye.
az hogy mennyi ertelme van a dolognak, mar megint mas teszta, de azert van par film, ahol kifejezetten erezheto volt a 3d.

amugy tenyleg eszmeletlen mennyisegu elutes, ertelmetlen mondat, stb. szokott lenni a postokban. en eddig ugy voltam vele, hogy a bena style tokeletesen megy a nagyon bena beszelgetos-robotos fejlechez, na meg hozza is szoktam mar. de egyebkent gyk. _minden_ cikknel lehetne szolni.

Buchek8 2012.06.02. 09:59:22

Tatum...eltűnhetne már
süti beállítások módosítása