Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnson, Moretz és Plasse is visszatér a Kick-Ass 2-ben

2012.06.01. 11:56 koimbra 3 komment

Az Universal végül csak adott egy esélyt a Kick-Ass második részének. A stúdiót kezdetben nem igazán érdekelte a folytatás, de Jane Goldman és Matthew Vaughn nagyon szerette volna, ha összejönne a következő felvonás. Vaughn ezúttal csak producerként veszi ki a részét a produkcióból, a rendezői széket Jeff Wadlow, a Sose hátrálj meg (Never Back Down) alkotója foglalhatta el.

Aaron Johnson, Chloe Moretz és Christopher Mintz-Plasse egyelőre még nem szerződött le, velük jelenleg is egyeztetnek, de úgy fest a helyzet, hogy alá fogják írni a szerződést. Még Nicolas Cage felbukkanására is számíthatunk, bár csak cameozni fog, valószínűleg, hogy csak egy flashback erejéig tűnik fel a színen.

A forgatás ősszel veszi kezdetét. Most még nem tudni, hogy Mark Millar képregényéből merítenek az alkotók, vagy egy új sztorit írnak, de az már biztos, hogy Hit-Girl fog állni a középpontban a film első fél órájában.

Címkék: miújság sequel kick ass képregényből film kick ass 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr894559041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2012.06.01. 15:54:56

Yeah.
Bár Hit-Girl is csak addig érdekes szerintem, amíg kicsi, ezzel kontrasztot adva, hogy egy kislány szétba***a rosszfiúkat. Moretz jelenleg 15 éves, mire elkezdik forgatni, lesz 16-is. Így már kevésbé lesz vicces az akciózása.

De azért várom.

Zerul 2012.06.23. 23:46:59

Szerintem ehhez már tényleg nem kellett volna hozzányúlni. Az első rész is gáz volt, Nicolas Cage színészi játéka dobott rajta valamit, addig amíg, tragikus véget nem ért benne...
süti beállítások módosítása