Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

P13 - A jövő hírnökei

2012.06.06. 22:07 koimbra 1 komment

A facebookon kértek meg, hogy tegyem ki az alábbi hírt.

P13 - A jövő hírnökei
Rejtélyek nyomában
„ ... ahol a holnap hírei formálják a tegnap történéseit ... „
Lecsúszott egzisztenciák, misztikus események, jövőből érkezett idegen, rejtett szenvedélyek, homályos emlékek és gyilkos indulatok. A P13-as csapat kalandjai rengeteg meglepetést tartogatnak a nézők számára, néhol megdöbbentő, néhol kacagtató, néhol pedig könnyeket fakasztó őszinteséggel és fordulatokkal.

2012. április végén elkezdődött a „P13 – A jövő hírnökei” című új, magyar akció-thriller websorozat forgatása, melynek célja többek között az internet központú világ lehetőségeit felhasználva a minőségi, s egyben szórakoztató jellegű magyar filmgyártás újbóli felvirágoztatása, a hazai kultúra pozitív irányba történő elmozdítása.

A történet egy lecsúszott szerkesztőség mindennapjaiba kalauzolja a nézőket, melynek tagjai életük legborzalmasabb éjszakáját élik át, amikor egy idegen toppan be életükbe, ráadásul a jövőből. Eltitkolt szenvedélyek törnek felszínre, a kihalt utcán egy fiatalember bűntény áldozatává válik, miközben a tomboló vihar rémálmokat szór szét az elfüggönyözött ablakok mögött.

A spot megtekinthető az alábbi webcímen: https://www.youtube.com/watch?v=Q0_j8hgPujQ

A szerkesztőség tagjai elindulnak a hátrahagyott nyomokon, így kezdetét veszi egy hosszú kaland a jövőben, elhagyott laktanyákon, felgyújtott épületeken, szétrombolt életeken és visszafojtott érzelmeken át, ahol mindenki kénytelen szembesülni saját démonaival, s fogalma sincs róla, vajon mi vár rá, mikor visszatér.

A websorozat alkotói a magyar művészvilág jó néhány ismert személyiségét megkeresték, akik örömmel tettek eleget a felkérésnek. A történet állandó szereplőjeként látható lesz többek között Almási Sándor, Botos Éva, Dolmány Attila, Hábermann Lívia, Király Attila, Makranczi Zalán, Miller Zoltán, Ódor Kristóf, Polyák Lilla, Radnay Csilla, Szikszai Rémusz, Szõlõskei Timea, Sztankay Orsolya, s természetesen a szakma „színészóriásait“ sem kell nélkülözniük az érdeklődőknek. S hogy kik ők? Hamarosan ez is kiderül.

A stáb a hitelesség, minőség, szórakoztatás alapelveit figyelembe véve dolgozik a sorozat hosszútávú sikeréért. Az akciójelenetek valósághű rekonstruálásában nagy segítség a szereplők számára Szaszkó Olivér s az általa kifejlesztett önvédelmi rendszer, a Tactical Close Quarter Combat (Tactical CQC), melyről bővebb információt a www.cqc.hu
weboldalon olvashatnak az érdeklődők. A Tactical Close Quarter Combat Akadémia vezetője irányította korábban a „Hacktion“ és a „Tűzvonalban“ című sorozatok akciójeleneteinek megtervezését és kivitelezését, valamint ő végezte a szereplők gyakorlati felkészítését is.

A forgatás legfontosabb eseményeiről, a sorozattal, szereplőkkel kapcsolatos részletes információkról a http:// www.p13.hu weboldalon tájékozódhatnak az akció-thriller műfaj kedvelői, ahol az alkotók naprakész hírekkel, képekkel és videókkal várják az érdeklőket.
A sorozat technikai hátterét a VisionTeam biztosítja.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164570278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bob Arctor 2012.06.07. 09:25:26

Megnézve néhány videót, talán nem kellene ezt erőltetni! A törekvés mindenképpen dicséretes.
süti beállítások módosítása